KVKK

Emlak Günlük Daire, kişisel verilerin korunması konusunu ciddiye alır ve www.emlakgunlukdaire.com (“Web Sitesi”) kullanıcılarının kişisel verilerini güvende tutma taahhüdünde bulunur. Bu politika, Web Sitesi aracılığıyla topladığımız, işlediğimiz ve sakladığımız kişisel verileri açıklar.

1. Kişisel Veri Toplama ve Kullanma

Web Sitesi üzerinden ziyaretçilerimizin kişisel verilerini, adları, iletişim bilgileri ve tercihler gibi bilgileri toplayabilir. Bu bilgileri sadece hizmetlerimizi sunmak, rezervasyonları yönetmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla kullanırız.

2. Kişisel Veri Güvenliği

Kişisel verilerin güvende olmasını sağlamak için teknik ve organizasyonel önlemleri alırız. Kişisel verilerin yetkisiz erişim, kayıp veya kötüye kullanıma karşı korunmasını sağlamak için çaba gösteririz.

3. Kişisel Veri Paylaşımı

Kişisel verileri yasal gerekliliklere uygun olarak ve hizmetlerimizi sunmak için gerekli olan üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Bu paylaşım, sınırlıdır ve kullanıcı onayına tabidir.

4. Kişisel Veri Saklama Süresi

Kişisel verileri, yasal gerekliliklere uygun olarak ve ihtiyaç duyulan süre boyunca saklarız. Verilerin işlenme amacına ulaşıldığında, veriler silinir veya anonim hale getirilir.

5. Kişisel Veri Hakları

Kişisel verilere erişme, düzeltme, silme ve aktarma hakkına sahipsiniz. Ayrıca kişisel verilerinizi işleme veya kullanma iznini her zaman geri çekebilirsiniz.

6. Çerezler (Cookies)

Web Sitesi, çerezleri kullanır. Daha fazla bilgi almak için lütfen çerez politikamızı inceleyin.

Bu politika zaman zaman güncellenebilir. Güncellemeleri takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır. Politika değişiklikleri, Web Sitesi üzerinde yayınlandığı tarihten itibaren yürürlüğe girer.

Herhangi bir sorunuz veya talebiniz için info@emlakgunlukdaire.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar